Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Topul ţărilor din Uniunea Europeană cu cele mai ieftine bilete de avion

Postat la: 12.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preţul unui bilet de avion în România are un cost mediu de 12 dolari pentru fiecare 100 km călătoriţi, de două ori mai mult decât în Portugalia, dar la jumătate faţă de ţări precum Belgia sau Danemarca, arată un studiu al unei agenţii de turism online axată pe vânzarea de bilete de avion din Cehia.

Pe primul loc în Uniunea Europeană se situează Portugalia, unde un bilet de avion are un preţ mediu de 6,7 dolari, fiind urmată de Suedia şi Bulgaria. Pe de altă parte, la coada clasamentului stau ţările din nord-vestul Europei precum Finlanda, Olanda şi Belgia, dar şi Danemarca.

La nivel global, pe primul loc în ceea ce priveşte costul unui bilet de avion este India (3 dolari /100 km călătoriţi), iar cele mai scumpe călătorii cu avionul sunt vândute în Emiratele Arabe Unite, mai arată datele kiwi.com, care a luat în calcul atât cursele interne, cât şi cele internaţionale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE