Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Topul smartphone pe 2015: Samsung S6 a bătut detasat Iphone 6S

Postat la: 15.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu tot tam-tamul celor de la Apple, in lansarea noului Iphone 6S, se pare ca utilizatorii acestuia nu sunt chiar multumiti de noile facilitati ale smartphone-ului, cu toate ca din punct de vedere tehnologic, mai ales prin noua inovatie a apasarii ecranului, acesta ar fi trebuit sa fie mult peste concurenta.

Departamentul IT al Ziuanews.ro a facut rapid un sondaj de opinie in randul siteurilor specializate in review-ul telefoanelor inteligente, iar trendul este clar, pe finalul anului 2015. Nu Iphone 6S va castiga competitia, ci Samsung S6. Studiul a fost destul de simplu, am dat cautare pe google.com sintagma "best phone now", iar din "instrumente de cautare" am selectionat "ultima saptamana".

Am intrat pe mai multe site-uri specializare, care isi actualizeaza clasamentele saptamanal functie de noile produse aparute, ceea ce puteti face si dvs. in caz ca puneti la indoiala rapidul nostru studiu. In toate cele 20 de siteuri mari care se ocupa cu aceasta chestiune Samsung S6 ocupa primul loc, urmat de Iphone 6S.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE