Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie de Ziua Americii! 14 răniți pe o plajă din Statele Unite

Postat la: 05.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident produs pe o plajă din Statele Unite s-a soldat cu 14 persoane rănite, unele dintre ele fiind în stare gravă. Accidentul s-a produs chiar de Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii.

O platformă metalică a unei case de vacanță s-a prăbușit sub greutatea a 20 de persoane. Acestea se adunaseră pentru o poză de grup cu ocazia Zilei Naționale a Americii, însă platforma a cedat, iar cei adunați pe ea au căzut de la o înălțime de circa cinci metri, informează Mediafax.

După accidentul produs la casa de vacanță, aflată în Carolina de Nord, 14 persoane au fost grav rănite, dintre care cel puțin două sunt în stare critică. Una dintre persoanele grav rănite a fost transportată cu elicopterul la un spital din Wilmington.

Imagini de la locul accidentului Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele accidentului, însă cea mai plauzibilă ipoteză este aceea că structura construcției ar fi fost slăbită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE