Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie în faţa cimitirului. Un bărbat a murit şi alte şase persoane sunt rănite, într-un accident rutier

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat care se întorsese din Alaska a murit, vineri dimineaţă, iar alte şase persoane au fost rănite, două dintre ele grav. De vină este un şofer care se urcase băut la volan a intrat în plin într-un grup de pasageri care coborâseră dintr-un microbuz, în faţa cimitirului din Palas.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, lângă cimitirul Palas, unde un microbuz plin cu pasageri preluaţi din port oprise pe prima bandă a drumului pentru ca aceştia să îşi poată lua bagajele din remorcă. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a izbit în plin grupul de pasageri.

Autoturismul a lovit apoi semiremorca microbuzului, unul dintre călători fiind prins între semiremorcă şi autoturisme. În urma accidentului, bărbatul prins între semiremorcă şi autoturism, în vârstă de 56 de ani, a murit. De asemenea, doi dintre pasagerii care se aflau în spatele remorcii pentru descărcarea bagajelor au fost răniţi grav, unuia dintre ei fiindu-i amputat piciorul. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit, fiind prins de poliţişti o oră mai târziu, la locuinţa sa. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE