Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie la Bacau! O tanara, gravida in 6 luni, a fost gasita moarta intr-un autobuz - Soferul credea ca dormea

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără de 26 de ani, gravidă în luna a şasea, a fost găsită moartă, luni, într-un autobuz, în momentul în care mijlocul de transport a ajuns în Autogara Bacău, şoferul crezând iniţial că femeia a adormit pe scaun, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii din Bacău, o femeie în vârstă de 26 de ani s-a urcat în autobuz în localitatea Horgeşti, situată la aproximativ 20 de kilometri de Bacău, pentru a ajunge cel mai probabil în oraş, însă, în drum spre destinaţie, a murit, fără ca vreo persoană din autobuz să sesizeze acest lucru,scrie MEDIAFAX.

În momentul în care autobuzul a ajuns în Autogara Bacău şi călătorii au coborât, şoferul mijlocului de transport în comun a observat că tânăra nu se ridică de pe scaun. El a crezut că femeia doarme, motiv pentru care a mers spre ea pentru a o trezi, şi abia atunci a constatat că este moartă, alertând autorităţile la numărul de urgenţă 112.

"Echipajul medical al ambulanţei deplasată în autogara din Bacău a confirmat decesul tinerei. La o primă examinare a trupului femeii, s-a constatat că este însărcinată în cinci-şase luni şi are urme de o operaţie recentă în zona dreaptă a toracelui. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului, urmând ca acestea să fie stabilite în urma anchetei declanşată în acest caz", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valeria Manole. Tânăra nu era însoţită, trupul acesteia fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru efectuarea autopsiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE