Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRAGEDIE! Un adolescent de 17 ani, ieșit la scăldat, a fost găsit înecat în Târnava Mare

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna harghiteană Cecheşti, a fost găsit de către pompieri, duminică seară, înecat în râul Târnava Mare, în dreptul oraşului Cristuru Secuiesc, transmite corespondentul Mediafax.

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat coresondentului Mediafax că tânărul din localitatea Cecheşti era la scăldat, împreună cu mai mulţi prieteni.

După ce a stat mai mult la soare, s-a dus să facă o baie în râul Târnava Mare, într-o zonă cu apă liniştită, fără curenţi, dar adâncă de aproape cinci metri. Văzând că a trecut mai mult timp şi adolescentul nu s-a întors la mal, unul dintre prietenii lui a sunat la 112 şi a cerut sprijinul pompierilor.

La faţa locului, s-au deplasat mai mulţi subofiţeri de la Detaşamentul de pompieri din Odorheiu Secuiesc, cu un camion cu o barcă pneumatică. Aceştia au început căutările în albia râului, în sprijinul lor venind şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Cristuru Secuiesc.

După aproximativ o jumătate de oră, adolescentul a fost găsit înecat, la o distanţă de aproximativ patru metri de mal. Poliţiştii continuă cercetările, iar medicul legist va stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a decesului tânărului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE