Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Băsescu: Un celebru interlop plănuia din spatele gratiilor să-mi răpească fata

Postat la: 05.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu a dezvăluit că a primit informaţii la sfârşitul primului său mandat de președinte că unul din cei mai celebrii interlopi plănuia din spatele gratiilor să-i răpeasca una din cele două fete.

„Nu am avut vreun sentiment de teamă că mi se întâmplă ceva în timpul mandatelor de la Cotroceni. Au fost momente când le-am prevenit pe fete. Au fost nişte situaţii aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informaţia a ajuns la mine, am atenţionat-o, dar şi structurile de securitate şi-au lăsat măsuri. Erau informaţii culese din puşcării, către sfârşitul primului mandat", a spus fostul presedinte.

Traian Băsescu a precizat că acţiunea se petrecea la sfârşitul primului mandat. La vremea aceea fata cea mică era mai slobodă şi exista riscul să-i pună ceva, un pacheţel de droguri, ceva să o compromită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE