Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Basescu despre consultarile lui Iohannis: "O mizerie! Vine iarna, vin rusii..."

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa consultarile pe care le-a avut Klaus Iohannis la Cotroceni. Referindu-se la care dintre solutii e mai buna, guvern tehnocrat sau alegeri anticipate, Traian Basescu a spus ca niciuna.

"Uneori, un presedinte poate lucra si la imaginea lui. Dar daca pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentala, cu siguranta este un cost prea mare pentru tara, mai ales cind stii numele premierului Ciolos pe care vrei sa-l desemnezi. In afara desemnarii imediate a premierului, teatrul consultarilor prelungite este o mizerie provinciala care nu se ridica la nivelul celui mai important om in stat", a scris Traian Basescu pe Facebook.

"Nici una, nici alta nu reprezinta solutia corecta. Prioritatea este ca tara sa aiba guvern in deplin exercitiu. Vine iarna, vin rusii... Nu te poti juca pentru imagine, dar voi faceti ce vreti, nu este treaba mea. Eu doar imi dau cu parerea, nu mai am greutatea raspunderii in spate", a scris Traian Basescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE