Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turcan e sigura: Ponta nu va mai apuca să-şi doneze salariul majorat la Steaua

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat că Victor Ponta nu va mai apuca să-şi doneze salariul majorat, așa cum a promis, spunând că în septembrie va fi schimbată guvernarea.

"Mi se pare complet demagogic şi lipsit de credibilitate, pentru că nu cred că premierul va mai ajunge să-şi doneze salariul sau cel puţin va face lucrul acesta pentru o lună de zile, întrucât am credinţa fermă că în septembrie guvernarea se va schimba. Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate şi lipsit de forţa de a da economiei României acel impuls pentru a da bunăstare populaţiei", a spus Turcan, la RFI.

În opinia vicepreşedintelui PNL, "Victor Ponta nu face decât să-şi numere zilele, să contabilizeze beneficii pentru el şi pentru PSD la guvernare şi să-şi pregătească cel mai probabil o ieşire rezonabilă". Victor Ponta a anuntat miercuri ca isi va dona diferenta de salariu (majorarea) clubului de baschet al CS Steaua Bucuresti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE