Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turcia ar putea găzdui ediţia din 2019 a Jocurilor Europene

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Comitetului Olimpic European, Patrick Hickey, a anunțat ieri ca sapte state și-au depus candidatura la organizarea celei de-a doua ediții a Jocurilor Europene, programată în anul 2019, după retragerea Olandei, desemnată inițial drept gază a competiției.

"Inițial am avut cinci candidate, însă după succesul Jocurilor de la Baku, două noi candidaturi s-au adăugat pe listă", a explicat conducătorul forului olimpic continental, aflat în capitala Azerbaidjanului cu ocazia ediției inaugurale a Jocurilor Europene. Una dintre candidatele cu sanse la găzduirea JE 2019 este Turcia, țară care a încercat fără succes să obțină organizarea Olimpiadei de vară din 2020, încredințată Japoniei. Olanda a renunțat la dreptul de a organiza cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene, cu doar câteva zile înaintea ceremoniei de deschidere de la Baku, guvernul olandez invocând costurile ridicate pe care le implică o astfel de competiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE