Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: "Uța" Lipă se visează în Parlamentul European

Postat la: 26.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa rezultatele dezastruoase de la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, ministrul Tinererului si Sportului, Elisabeta "Uta" Lipa, refuza sa plece din fotoliul ministerial, desi este unul dintre vinovatii principali care au pus serios umarul la cea mai slaba perfomanta olimpica din istoria Romaniei.

Nici pana acum n-a fost in stare sa faca o analiza a dezastrului de la Rio, chiar daca unii sportivi au fost dopati, iar trei sferturi dintre participanti au fost doar turisti pe bani publici in Brazilia. De fapt, pentru "Uta" Lipa si familia sa, turismul pe banii publici este ceva normal. Acum, in schimb, este preocupata sa invete limba engleza si, ca atare, cand nu este pe la COSR sau pe la Guvern, este sigur la meditatie. De ce s-a pus pe invatat engleza?

Pentru ca premierul Dacian Ciolos i-a promis ca dupa ce isi va termina fulminantul mandate ministerial in luna decembrie ii va oferi o functie bine remunerata, ca deh pentru ea doar banii conteaza, in Parlamentul European sau la Comisia Europeana. Dupa ce va pleca la Bruxelles, mai mult ca sigur ca, din nou, angajatii Clubului Dinamo vor chefui pe cinste de bucurie ca au scapat de ea, mai ales ca fiul "Utei" a plecat de curand la studii in strainatate si nu mai trebuie sa-l hraneasca la club.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE