Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea: Buzăianu își petrecea vacanțele pe Coasta de Azur cu procurori DNA și DIICOT

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a declarat la B1 TV, că votul deputaților prin care s-a încuviințat cererea de arestare prevenitvă este o "victorie". Pe de altă parte, Udrea a mai susținut că Bogdan Buzăianu și-ar fi petrecut vacanțele cu procurori DNA și DIICOT, pe Coasta de Azur. Buzăianu este cel despre care procurorii precizează că i-ar fi dat Elenei Udrea mită de 5 milioane de euro.

Aceasta a declarat că l-a văzut o singură dată, în 2005, și că e exclus faptul ca ea să fi pretins sau primit bani de la el. Întrebată de ce nu s-a dispus nicio acțiune pentru aducerea lui în țară, fiind implicat în acest dosar, Udrea a declarat că avea în anturajul său "procurori de la DNA și DIICOT".

"Eu vă spun un lucru, Buzăianu petrecea vacanțe pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT ȘI DNA. Din anturajul lui, se povestește că făceau parte și procurori. Că erau prieteni sau pur și simplu făceau parte din anturajul său ca urmare a problemelor pe care le avea, rămâne de văzut", a declarat Udrea la B1 TV.

Aceasta a mai spus că grantează faptul că Ana Maria Topoliceanu, cea care a denunțat-o în acest dosar, nu spune că banii au ajuns la Udrea și că deține informații despre persoanele la care au ajuns banii de la Buzăianu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE