Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea despre Iohannis: "Din lupul care părea, astăzi s-a făcut miel!"

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care îl critică pe Klaus Iohannis pentru poziţia sa în cazul crizei imigranţilor. Astfel, Udrea reproşează că iniţial preşedintele a precizat că este împotriva cotelor obilgatorii de imigranţi, dar apoi, şi-a nuanţat declaraţia, spunând că putem fi obligaţi să primim un număr obligatoriu de refugiaţi.

"Cand l-am auzit pe Klaus Iohannis spunand ca Romania se va opune cotelor obligatorii de imigranti, a fost una din rarele ocazii sa nu regret ca l-am votat. Dar din lupul care parea saptamana trecuta, astazi s-a facut miel si ne spune ca totusi am putea fi obligati sa acceptam aceste cote. Cum sa fim obligati? Romania nu mai este o tara suverana? Eu cred ca pozitia tarii noastre la Consiliul JAI trebuie sa fie categoric impotriva acestor cote si in general impotriva acceptarii imigrantilor musulmani in Europa. Daca totusi, cu eventuale garantii ca nu se ajunge la zeci, sute de mii de imigranti in perioada urmatoare, am putea fi de acord sa ii primim, atunci ar trebui sa conditionam primirea lor de intrarea Romaniei in Schengen. Din pacate, nu vom avea nici curajul de a ne afirma interesul, nici forta de a ne impune punctul de vedere. Ramane cum zice doamna Merkel, deci...", scrie Elena Udrea pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE