Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea lansează o ipoteză şocantă despre Dragnea. Care va fi relaţia pesedistului cu Iohannis

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Udrea a declarat, vineri, că Dragnea va încerca să îşi negocieze situaţia personală folosind partidul şi, totodată, se va strădui să-i facă pe plac preşedintelui Iohannis, relatează romaniatv.net.

În opinia fostului ministru, unii lideri PSD au ajuns să îl laude pe şeful statului mai mult decât cei din PNL. Elena Udrea a declarat, vineri, la Secţia 2 de Poliţie, că Liviu Dragnea a câştigat o competiţie în partid şi rămâne de văzut dacă „va încerca să se salveze pe el însuşi folosind PSD sau nu".

„Domnul Dragnea, având o problemă personală (aceea cu dosarul în care a luat o condamnare de un an cu suspendare), va încerca să îşi negocieze situaţia personală folosind PSD. Om vedea dacă este aşa sau nu. Oricum, înţeleg că este doar un interimat. Cred că va incerca să-i facă pe plac domnului Iohannis. Am văzut deja că este o laudă la adresa actualului preşedinte din partea unor lideri PSD din echipa domnului Dragnea. Îl laudă mai mult decât cei din PNL. Aşa cum este practica polititică de pe la noi, ei cred că în felul acesta îşi pot negocia situaţia personală", a comentat Udrea.

Liviu Dragnea a fost ales, miercuri, preşedinte interimar al PSD, cu 65 de voturi „pentru", în timp ce Rovana Plumb a obţinut 18 voturi. Două voturi au fost anulate. Dragnea va conduce PSD până la organizarea Congresului partidului, convocat pentru 16 noiembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE