Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea: "Pentru Oprescu inchisoarea este o condamnare la moarte"

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea nu va uita niciodată perioada în care a stat în spatele gratiilor, într-o celulă de câţiva metri pătraţi. Blonda îl compătimeşte, din acest punct de vedere, pe Sorin Oprescu. Udrea s-a plâns de condiţiile grele din arest încă din prima zi de închisoare şi îşi aminteşte cu groază şi acum de perioada în care a fost închisă.

Cea mai sexy blondă din politică spune că aceste condiţii din arestul central al Poliţiei Capitalei sunt cu atât mai grele cu cât deţinutul are diverse probleme de sănătate. Din acest punct de vedere, Udrea îl compătimeşte pe Sorin Oprescu, care, bolnav de diabet, este dependent de insulină.

"Pentru cineva bolnav, dependent de insulină sau dependent de alt tratament, este aproape o condamnare la moarte acolo (arestul Poliţiei Capitalei - n.r.). Mai ales în zona în care stau bărbaţii. Celulele au circa 12 metri pătraţi şi locuiesc opt bărbaţi într-o singură cameră, cu o singură toaletă. În condiţii de vară, aerul este nerespirabil. Şi la femei este greu, dar acum mă refeream la situaţia lui Sorin Oprescu", a declarat Udrea, potrivit rtv.net.

Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a primit mită 25.000 de euro. Primarul Capitalei se declară nevinovat şi susţine că împrumutase suma respectivă de la cineva, pentru a-şi plăti impozitele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE