Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Uite ce relații are Cioloș cu Ponta, Dragnea. Iata ce crede despre Kovesi, Hellvig și Băsescu

Postat la: 24.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Ciolos a descris in cateva cuvinte relatia pe care o are cu principalele personalitati de pe scena politica, fiind invitat la emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea pe Antena 3.

Intrebat de Gadea ce relatie are cu diversi oameni politici, printre amici i-a enumerat pe Victor Ponta si pe Liviu Dragnea. Pe co-presedintele PNL Alina Gorghiu a fost descrisa drept o personalitate foarte pragmatica, iar sefa DNA Laura Kovesi a fost catalogata drept un bun profesionist, dar si o personalitate simpatica. Cu seful SRI, Eduard Hellvig este prieten din copilarie.

"Ponta - un amic cu care am colaborat bine cand eram comisar european.

Gorghiu - o personalitate foarte pragmatica.

Dragnea - Un amic si pe discutiile pe care le avem pe programul de guvernare, chiar pot vorbi de incredere. Este un om serios.

Kovesi - Pragmatica si simpatica

Hellvig - din Zalau, din acelasi oras cu mine. Ne-am cunoscut din copilarie. Ne-am reintalnit cand a fost europarlamentar si a fost unul dintre cei aplicati care chiar se interesa de dosarele pe care le lucra.

Sunt multe aspecte care merg dincolo de aspectele profesionale.

Basescu - Am lucrat bine cu el. Am luptat impreuna pentru postul de comisar", a spus Ciolos.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE