Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultima oră! Tânăra violată de 7 indivizi la Vaslui a dispărut de acasă

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Devoalarea identităţii fetei violate la Vaslui în cadrul emisiunii „La Măruţă" a intrat în atenţia CNA. Criticile virulente şi insistenţa altor posturi TV de a prelua subiectul i-au determinat pe membrii familiei tinerei să refuze a mai fi contactaţi.

Miercuri, subprefectul de Vaslui s-a deplasat la locuinţa familiei în care, cu o seară înainte, ajunseseră reporterii Pro TV. În acelaşi timp, o echipă de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, formată din psihiatri, psihologi şi asistenţi sociali, s-a autosesizat în acest caz şi a mers s-o consilieze pe tânără. Cu toate acestea, n-au găsit pe nimeni. Familia a dispărut de acasă încă din seara zilei de 21 iulie.

Avocata tinerei violate, Mioara Donosă, spune că niciunul dintre reprezentanţii familiei nu mai răspunde la telefon. Cu toţii şi-au închis aparatele mobile la scurt timp după terminarea emisiunii de la Pro TV, speriaţi de avalanşa de solicitări venite din partea reprezentanţilor altor posturi TV româneşti, scrie adevarul.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE