Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimul mesaj al Monicăi Iacob Ridzi: Cer legalizarea pedepsei cu moartea

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat PDL, Monica Iacob Ridzi aflată după gratii, fiind condamnată la cinci ani de închisoare pentur fapte de corupție, a transmis public un mesaj în care cere legalizarea pedepsei cu moartea pentru persoanele bolnave aflate în penitenciar. 

"In Romania s-a reintrodus pedeapsa cu moartea. Cer public legalizarea ei. Pentru toti detinutii bolnavi. In special pentru cei cu infractiuni economice, care nu reprezinta pericol pentru societate si nu au antecedente penale, dar care au primit pedepse mai mari decat violatorii si criminalii recidivisti", a scris Monica Iacob Ridzi pe blogul personal.

"De ce sa mai cheltuie statul bani cu detinutii bolnavi, care au nevoie de tratamente, transport, spital, analize, investigatii, regim alimentar, etc., daca sfarsitul, in functie de cat rezista fiecare, e acelasi: moartea? Detinutii bolnavi nu pot fi nici macar reeducati, pentru ca, bolnavi fiind, nu pot participa la activitatile socio-educative. Prin urmare, scopul pedepsei privative de libertate, anume reeducarea, nu poate fi atins. Detinutii bolnavi nu pot fi nici eliberati conditionat, mai repede, pentru ca fiind inapti medical, nu pot munci, prin urmare nu pot obtine nici zile castig. Mai repede sunt eliberati din penitenciare criminalii si violatorii sanatosi, care muncesc", a mai scris ea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE