Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimul termen în dosarul Microsoft. Udrea spune că o pate din bani au ajuns la Blaga

Postat la: 03.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A sosit ziua cea mare în mega-dosarul de corupție Microsoft. Magistrații instantei supreme judecă astăzi ultimul termen al procesului. Rând pe rând, inculpații vor avea ultimul cuvant de spus în apărarea lor. În primă instantă, omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul ministru Gabriel Sandu și fostul primar din Piața Neamț Gheorghe Ștefan au primit pedepse cu executare.

În dosarul Microsoft au fost condamnate patru persoane: Nicolae Dumitru - 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare, Gabriel Sandu - 2 ani cu executare, Dorin Cocoș - 2 ani cu executare, Gheorghe Ștefan - 3 ani cu executare. În plus, magistrații au dispus confiscarea următoarelor sume: un milion de euro de la Nicolae Dumitru, 2.196.035 euro de la Gabriel Sandu, 3.700.000 euro de la Dorin Cocoș, 3.996.360 euro de la Gheorghe Ștefan.

Deputatul Elena Udrea a susținut în timpul procesului că la DNA există denunțuri și declarații care arată faptul că o parte din banii proveniți din afacerea Microsoft au ajuns la partid și la Vasile Blaga, însă procurorii au trimis în judecată doar patru persoane în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE