Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un alt consilier general al Capitalei comenteaza opinia Simonei Cretu despre arestarea lui Oprescu

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un alt consilier general de la Primaria Capitalei a luat act de declaratia halucinanta a Simonei Cretu, cea care a a explicat in termeni psihotronici de ce a fost arestat Sorin Oprescu. Simona Cretu, la randu-i consilier general al Capitalei, a intrat in direct la Antena 3 si a reusit s-o bulverseze total pe Maria Coman, moderatoarea emisiunii, explicandu-i ca intreg Universul a contribuit la arestarea lui Oprescu.

Mihnea Talau, consilier general al Primăriei, scrie un text pe agentia.org, din care extragem: "Am fost un dobitoc! Si chiar nu il parafrazez pe Tudorica Postelnicu, ci este mea-culpa. Pai sa stai peste trei ani in Consiliul general lângă o ființa celesta precum Simona Cretu si sa nu îți dai seama... Asta prostie crasa. Ma consolează, însă, gândul ca nici Sorin Oprescu nu s-a prins. (...) Hotărât lucru, nu ne pricepem la oameni. Dar acum, cand știm cu cine avem de a face, lucrurile s-au schimbat.

Eu, in calitate de consilier general, propun, in cunoștiință de cauza, ca colega (scuzați cacofonia) Simona Cretu sa preia mandatul de primar general. Ce Darabont, ce Pieptea, sunt niște rași comparativ cu transcedentala Simona. Pe lângă așa o ființa si Piedone pare slab. Deci, bucureșteni, daca acceptați propunerea mea, problemele voastre au luat sfarsit." (textul integral AICI.)

Mai jos, interventia halucinanta a Simonei Cretu de la Antena 3:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE