Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un alt tânăr din centrul de plasament Craiova s-a sinucis

Postat la: 07.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr aflat într-un centru de plasament din Craiova s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc în construcţie. Este a doua sinucidere de acest fel petrecută în doar o săptămână.

Nicolae Cristea, un tânăr de 20 ani aflat într-un centru de plasament din Craiova, s-a sinucis chiar de ziua lui de nume. Băiatul a fost foarte afectat de soarta Cristinei, adolescenta de 14 ani care şi-a pus capăt zilelor pentru că a fost luată din familia în care crescuse timp de 11 ani şi a decis să facă gestul şocant după ce i s-a interzis să meargă la înmormântarea acesteia.

Cei doi erau prieteni buni şi aveau poveşti de viaţă asemănătoare. Ca şi Cristina, şi Nicolae fusese abandonat la naştere şi a fost în grija mai multor familii. Avea, şi el, o mamă "de suflet", ca şi fata de 14 ani.

Cu două zile înainte de a se sinucide, tânărul de 20 ani postase mai multe mesaje de adio pe pagina sa de Facebook, dar nimeni nu s-a gândit că îşi va duce planul la bun sfârşit. Se pare că supărarea tânărului a fost amplificată de faptul că i s-a interzis să meargă la înmormântarea Cristinei, cu care era bun prieten.

În urma lui, băiatul a lăsat un bilet de adio în care mărturisea că nu se simţea iubit şi că nu îşi mai găseşte locul în această lume.
Cristina s-a sinucis de ţeava de gaze

La 14 ani, Cristina a decis să-şi pună capăt zilelor după ce fusese luată din familie asistentului maternal în care crescuse timp de 11 ani. Deşi "mama de suflet" a încercat să o ia înapoi, Direcţia pentru Protecţia Copilului nu i-a permis acest lucru, motivând că femeia este bolnavă de hepatită. Niciun act pe care aceasta l-a adus pentru a demonstra că s-a produs o eroare medicală şi că ea este sănătoasă nu a contat, astfel că fetiţa, plasată în centrul de plasament, s-a simţit abamdonată şi şi-a pus capăt zilelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE