Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un criminal israelian, urmarit international, a fost prins la Iasi

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La data de 18 ianuarie, politistii de investigatii criminale si cei de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) au depistat, intr-o sala de jocuri din municipiul Iasi, un barbat de 32 de ani, cetatean israelian, care era urmarit international. Cel in cauza era cautat de autoritatile israeliene pentru savarsirea a doua fapte de omor pe teritoriul Israelului, in cursul lunii noiembrie 2015 si conspiratie la comiterea acestor fapte.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane. Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, care a dispus retinerea sa pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus in arestul IPJ Iasi, iar in cursul zilei de astazi urmeaza a fi prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare, in vederea extradarii. Activitatile au fost coordonate de Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - IGPR. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al Serviciului Roman de Informatii, precum si de sprijinul Serviciului Judetean de Imigrari Iasi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE