Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un europarlamentar roman, urmarit penal, a aderat la grupul extremistilor anti-romani din Parlamentul European. Ce face Laurentiu Rebega in grupul cartitelor lui Putin

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul roman Laurentiu Rebega, urmarit penal, a intrat in grupul extremistilor din Parlamentul Europena, condus de Marine le Pen. Rebega ajuta astfel grupul Europei Natiunilor si Libertatii - un grup de extrema dreapta ce se opune imigrantilor, inclusiv celor romani - devenind cel de-al 38-lea membru si aducand in grup ce-a de-a opta nationalitate.

Conditiile privind numarul de membri si de nationalitati incluse (minim 7) au creat probleme Marinei Le Pen, care a reusit abia in iunie 2015 sa constituie grupul din PE, la peste un an de la alegerile europene. Intr-un comunicat de presa de saptamana trecuta, Rebega pare sa dea de inteles ca vrea sa schimbe optica extremistilor din interiorul grupului lor.

"Acest demers, are ca scop încercarea de a schimba optică acelor politicieni europeni, sceptici cu privire la români. Acesta va fi proiectul meu politic și totodată provocarea următorilor 4 ani de mandat în Parlamentul European", spune el in comunicatul de presa. Europarlamentarul roman a fost numit vicepresedinte al Grupului ENL, vazut ca unul din picioarele de pod ale lui Vladimir Putin in Europa.

Reprezentanti ai acestui grup au fost ca observatori la "referendumul" prin care Rusia a alipit Crimeea, ajutand astfel propaganda Kremlinului. Trebuie mentionat si ca partidul francez condus de Marine le Pen a primit finantari din partea unei banci apropiate de la o banca apropiata Kremlinului. Laurentiu Diaconu a intrat in Parlamentul European pe listele Partidului COnservator, dar acum este membru al Partidului Romania Unita, condus de Bogdan Diaconu. Europarlamentarul, implicat in dosarul de spalare de bani si luare de mita de la Ministerul Agriculturii, a fost pus in ianuarie sub urmarire penala de procurorii DNA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE