Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un homosexual nominalizat de Obama sa conduca armata americana

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Statelor Unite ale Americii l-a nominalizat pe Eric K. Fanning pentru functia de secretar de stat al Armetei americane. Daca acesta va primi avizul Senatului american, acesta va fi primul civil homosexual care va ocupa aceasta functie si va conduce armata americana.

Barack Obama a declarat ca acesta aduce postului respectiv multi ani de experienta. "Sunt recunoscator pentru angajamentul sau luat fata de barbatii si femeile in uniforma si am incredere ca va conduce soldatii Americii cu distinctie", a spus Barack Obama.

Eric K. Fanning are un CV impresionant, el fiind subsecretar interimar al Armatei din iunie. El a mai fost, de asemenea, subsecretar al Fortelor Aeriene si subsecretarul adjunct al Marinei.

Aceasta decizie este una dintre etapele administratiei Obama de a promova drepturile comunitatii LGBT in cadrul fortelor armate. In 2010, presedintele Obama a semnat o lege, "Don't Ask, Don't Tell" ("Nu intreba, nu spune"), lege care permite homosexualilor sau lesbienelor din armata sa isi declare deschis orientarea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE