Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un medic de la Spitalul de Urgenţă Galaţi a fost reţinut după ce a fost prins când lua mită 1.000 de lei

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un medic urolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi a fost reţinut, joi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 1.000 de lei pentru a opera un pacient, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicul urolog Dumitru Ţuţea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi a fost prins în flagrant, joi, în timp ce lua mită suma de 1.000 de lei de la un denunţător, potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Galaţi.

Procurorul Aflredo Simionescu a afirmat că, miercuri, procurorii au fost informaţi de un denunţător că medicul Dumitru Ţuţea a pretins "în mod indirect" bani pentru o intervenţie chirurgicală pe care urma să o facă.

Astfel, procurorii au organizat, joi, un flagrant, denunţătorul mergând la medic şi lăsându-i suma de 1.000 de lei. În urma flagrantului, procurorii l-au reţinut pe medic pentru 24 de ore, pentru luare de mită, şi urmează să-l prezinte instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE