Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un moldovean a gasit un sac de bani din "miliardul disparut"

Postat la: 10.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cetatean al Republicii Moldova a gasit, vineri, un sac de bani. Sacul a fost gasit sub podul de pe strada Mihai Viteazul din sectorul Centru al Chisinaului, informeaza Publika.

Barbatul a anuntat imediat politia. Se pare ca sacul a cazut din masina incasatorilor Bancii de Economii. "Reprezentantii unei banci comerciale din Chisinau au confirmat ca sacul le apartine, iar acesta a cazut dintr-o masina a incasatorilor. Multumim unui cetatean care a gasit mijloacele financiare si a anuntat politia. Vom stabili daca a avut loc neglijenta in serviciu, iar cei vinovati vor fi pedepsiti. Suma de bani nu se cunoaste deocamdata, insa politia a venit la fata locului in 5 minute. Nu vreau sa admit ca acest sac a fost aruncat intentionat", a spus seful interimar al Inspectoratului General a Politiei, Gheorghe Cavcaliuc.

Banca de Economii este una din cele trei banci moldovene din care au "disparut" 1,5 miliarde de dolari in noiembrie 2014. Bancile moldovene au fost plasate sub administrarea Bancii centrale, dupa asa-zisul "jaf al secolului". Potrivit unui audit american, o parte din bani a fost transferata catre banci rusesti si un rol in aceasta operatiune ar fi avut-o omul de afaceri Ilan Shor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE