Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou cutremur a avut loc în Italia

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marţi dimineaţa, în centrul Italiei a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea de 4,9 grade. Sismul s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, s-a simţit chiar şi în Perugia, Ancona şi Roma şi a avut cinci replici.

Au fost afectate zonele devastate deja de cutremurele care au avut loc la sfârşitul lunii octombrie. "Epicentrul cutremurului a fost localizat de instrumentele care aparţin Institutului Naţional de Geofizică si Vulcanologie în comunele Acquacanina, Fiastra şi Bolognola, din provincia Macerata", a transmis primarul orăşelului Ussita, afectat grav de cutremurele produse zilele trecute.

Sute de clădiri au căzut la pământ în urma cutremurelor repetate din Italia şi zeci de mii de persoane au rămas fără adăpost. În acest context, consiliul de miniştri a alocat noi fonduri pentru situaţii de urgenţă şi a decis în privinţa mijloacelor de intervenţie în zonele afectate. Autorităţile continuă să acorde asistenţă persoanelor şi să verifice daunele foarte grave produse în multe localităţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE