Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou cutremur cu magnitudinea de 3 grade s-a produs în Vrancea, în noaptea de joi spre vineri

Postat la: 02.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou cutremur cu magnitudinea de trei grade s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, la ora locală 00.27, în judeţul Vrancea, transmite Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 106,4 kilometri. Mișcarea tectonică s-a produs la 4 kilometri de localitatea Paltin din județul Vrancea, la 42 de kilometri de Focșani și 156 de kilometri de Capitală, potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (CSEM).

În ultimele două zile s-au mai produs îni România două cutremure de peste trei grade pe Richter, respectiv unul de 3,8 grade, care a avut loc miercuri, iar celălalt joi, dar de 3,6 grade pe scara Richter, ambele având epicentrul în județul Vrancea. Cel mai important seism din acest an s-a înregistrat în data de 24 septembrie, la ora locală 2:11, în zona Vrancea, și a avut o magnitudine de 5,3 grade pe Richter.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE