Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un polițist a fost lovit cu mașina pe plaja din Mamaia de un șofer beat

Postat la: 22.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc, sâmbătă pe plaja din Mamaia. Un echipaj de ordine publică s-a deplasat pe plajă pentru ai cere unui bărbat să iasă cu mașina de acolo, dar în schimb unul dintre polițiști a ajuns la spital cu răni ușoare.

Potrivit presei locale, incidental s-a produs, sâmbătă dimineața, după ce în urma unui apel primit la 112 o echipă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm s-a deplasat pe plaja din Mamaia pentru a soluționa cazul unei mașini aflate pe plajă. Cei doi au vrut să-i solicite șoferului, care stătea pe un șezlong, să o scoată de pe nisip, unde parcarea este interzisă prin lege, dar și-au dat seama, că bărbatul aflat la volan era băut și consumase, probabil, substanțe halucinogene, astfel că nu a fost în stare să execute operațiunea indicată. Prin urmare, agentul s-a urcat la volan, iar proprietarul autoturismului s-a așezat pe scaunul din dreapta.

După ce a scos mașina de pe plajă, polițistul a coborât și s-a plasat lângă portiera din dreapta-față, solicitându-i bărbatului documentele de identitate și actele mașinii. Respectivul s-a prefăcut că le caută în torpedou, dar, la un moment dat, a sărit pe scaunul șoferului și a pornit mașina, făcând viraj la stânga. Agentul s-a agățat de portieră, în speranța că acesta va opri.

Dându-și seama că proprietarul autoturismului nu are de gând să oprească, polițistul a sărit, fiind lovit de portiera rămasă deschisă în zona șoldului.

Șoferul și-a continuat drumul dar, din cauza stării de ebrietate în care se afla, nu a reușit să ajungă prea departe. După numai un kilometru, mașina sa a intrat într-un stâlp, fiind prins și reținut de patrula mixtă și transportat la Spitalul Județean, scrie Neptul TV.
Bărbatului i s-a recoltat o probă de sânge, refuzând însă prelevarea celei de a doua probe.

Șoferul - Marin Florian Vladimir, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, de profesie navigator - s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, ultraj și părăsirea locului accidentului.

Polițistul lovit acuză dureri la coloană, neavând răni care să-i pună în pericol viața.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE