Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un polițist de la BCCO Constanța s-a împușcat cu arma din dotare

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un polițist de 24 de ani, angajat al Biroului de Combatere a Crimei Organizate din Constanța a fost găsit, duminică, împușcat în cap cu arma pe care o avea de la serviciu, poliția a deschis o anchetă. 

Tânărul Ionuț Stănescu nu este din Constanța, fiind angajat al BCCO de anul trecut și locuia cu chirie în apartamentul de pe bulevardul 1 Mai în care a fost găsit împușcat. Echipajul SMURD care a ajuns de urgență a reușit să-l preia cu semen vitale și să-l ducă la spital, unde a fost internat la reanimare, se pare însă că starea sa este deosebit de gravă, șansele de supraviețuire fiind minime.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţistul ar fi încercat să se sinucidă profitând de faptul că nu mai era nimeni în apartament, s-a împușcat în cap cu arma pe care o avea în dotare. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE