Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un preot de la Milano ii refuză pe manifestanți: "În club se țineau ritualuri sataniste!"

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Manifestanții de vineri, de la Milano, sunt "revoltați și infuriați" de atitudinea preotului Traian Valdman, protopot, Parohia Pogorârea Duhului Sfânt, care a refuzat participarea alături de comunitate pe motiv că tinerii morți în clubul Colectiv "țineau ritualuri sataniste".

Roxana Macovei, organizatorul mitingului de la Milano a declarat pentru Gazeta Românească că este furioasă și dezamăgită de atitudinea pe care preotul Valdman o are față de reacția normală și firească a comunității de români din Milano în fața tragediei și a evenimentelor din România. "Mai ales că la mitingul de astăzi și-au anunțat participarea peste 1000 de persoane, nu sunt doar din Milano, ci vin din multe zone ale Italiei." a precizat ea.

"Comunitatea are poate nevoie să simtă că biserica îi este aproape, că biserica este solidară și că într-un fel sau altul trebuie să echilibrăm impresia pe care lumea și-a creat-o în aceste zile despre biserică...știți ce răspuns am primit? Nu ați auzit că acolo era un club unde se țineau ritualuri sataniste?", a declarat Roxana Macovei.

Toate argumentele aduse pentru a-l convinge pe preotul Valdman să susțină demersul românilor au fost inutile. "Evident că atitudinea preotului Valdman m-a dezarmat, dar totodată m-a enervat și m-a înfuriat. Nu e posibil o asemenea atitudine...Am mai discutat cu dumnealui despre decalajul dintre numărul de biserici și cel al spitalelor sau al școlilor, despre rolul pe care Biserica trebuie să-l aibă în aceste momente...m primit doar un refuz categoric..." a mai precizat ea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE