Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un prinţ saudit îşi donează întreaga avere de 32 de miliarde de dolari

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prinţul saudit Al-Waleed bin Talal îşi va dona întreaga avere de 32 de miliarde de dolari în scopuri caritabile, pe parcursul următorilor ani, scrie Newser.com. Banii vor merge către organizaţia de caritate a prinţului, Al-Waleed Philantropies, şi vor ajuta comunităţile nevoiaşe. Printre scopurile organizaţiei se numără eradicarea bolilor, aducerea electricităţii în satele izolate, construirea de orfelinate şi şcoli, dar şi acţiuni pentru împuternicirea femeilor în societate.

Până acum, Al-Waleed bin Talal a donat deja 3,5 miliarde de dolari din averea sa către Al-Waleed Philantropies. Astfel, sauditul se alătură unor nume ca Bill Gates, Warren Buffett sau Mark Zuckerberg, alţi miliardari care au donat sume importante pentru caritate. ''Filantropia este o parte a credinţei mele islamice'', a spus bin Talal chiar în timpul Ramadanului, perioadă în care musulmanii sunt încurajaţi să facă acte de caritate şi să îi ajute pe cei nevoiaşi. Al-Waleed bin Talal (60 de ani) şi-a construit averea prin intermediul firmei sale, Kingdom Holding Company, care deţine acţiuni la companii ca Apple, Twitter sau Citigroup, scrie Newser.com.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE