Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un sofer atat de beat incat emana halena alcoolica

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actiunile politistilor au dat roade week-end-ul acesta, mai multi soferi fiind sanctionati drastic pentru abaterile comise. Astfel, pe data de 17 octombrie, politistii aflati in misiune au tras pe dreapta un autoturism in localitatea ieseana Miroslava.

Autoritatile au avut parte de o surpriza in momentul in care au inceput sa vorbeasca cu soferul. Barbatul in varsta de 40 de ani, cetatean moldovean, care se afla la volanul propriului autoturism, emana halena alcoolica. El conducea pe Drumul Judetean 284 A, pe raza localitatii Miroslava. Politistii l-au testat alcoolscopic pe acesta, iar rezultatul a fost de 1.04 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, urmand sa fie stabilita alcoolemia exacta pe care acesta o avea. Totodata barbatul s-a ales cu dosar penal. Aceste actiuni ale politiei vizeaza diminuarea numarului de accidente rutiere comise pe fondul nerespectarii regulilor de circulatie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE