Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un șofer ocupat cu o prostituată a provocat moartea a trei persoane în Vâlcea

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: Arhiva

Trei persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite grav după ce șoferul unei autocisterne a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Potrivit martorilor, bărbatul era cu o prostituată în mașină și acest lucru i-a distras atenția.

Se pare că șoferul autocisternei a luat o prostituată pe pe drum și fiind preocupat de ceea ce făcea cu aceasta în cabină, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind mai multe mașini.

"Am vorbit cu el si mi-a spus ca a fost cu o vagaboanda, cu fata si a sărit pe el. Si in momentul in care ea a sărit pe el s-a întâmplat accidentul, a pierdut controlul volanului si s-a întâmplat nenorocirea", povesteşte un martor, pentru Pro TV.

In fata poliţiştilor, şoferul de 43 de ani, din Bihor, a negat ca ar fi fost cu o prostituata in momentul producerii accidentului.

Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Valcea: "S-a stabilit ca este vorba de o patrundere pe sensul opus, celelalte cauze se vor stabili in urma expertizelor tehnice si tuturor cercetarilor care se vor desfasura in cadrul dosarului penal."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE