Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un spital de urgență a fost închis deoarece medicii au plecat în concediu

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O situație foarte rar întâlnită s-a petrecut la Spitalul din Huși, acolo unde compartimentul de Primiri Urgenţe, care deserveşte peste 70.000 de persoane din judeţele Vaslui şi Iaşi, a fost închis, miercuri, după ce medicii care asigurau funcţionarea liniei de gardă au plecat în concedii.

Secția spitalicească a fost închisă pe perioadă nedeterminată,l în locul ei fiind înființată o cameră de gardă, unde urmează să se asigure permanența medicală pentru cazurile de urgență. Acolo se va face un triaj al pacienților, care vor fi apoi trimiși pe secţii în funcţie de problemele de sănătate.

"Din păcate, am ajuns din nou în situaţia de a închide CPU din cauza lipsei medicilor, o situaţie care nu depinde de noi, ca unitate medicală. În consecinţă, am anunţat atât Direcţia de Sănătate Publică Vaslui cât şi Ministerul Sănătăţii pentru a găsi soluţii. Pe de altă parte, am luat legătura şi cu alte spitale din Moldova pentru a căuta specialişti dispuşi să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe a spitalului din Huşi", a declarat, miercuri, managerul Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru, conform Mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE