Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un timisorean beat s-a răzbunat cu drujba pe patronul unui bar că nu i-a dat de băut

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înfuriat peste măsură că nu i s-a dat de băut, patronul unui bar din Timisoara refuzandu-l, bărbatul s-a dus mai întâi la maşină de unde a venit cu un par şi a început să lovească în grătarele din faţa terasei aflate peste drum de primărie.

Nu s-a mulţumit cu atât şi a luat un cuţit cu care a tăiat cauciucurile unui microbuz care aparţine patronului barului. A apelat apoi la o drujbă, de care s-a folosit pentru a retezat unul din stâlpii terasei. Striga neîncetat să vină patronul barului, pe care susţinea că vrea să-l omoare. Pentru că acesta rămânea ascuns, bărbatul a ales să se răzbune pe o altă maşină a afaceristului. Şi aceasta a rămas fără cauciucuri, după ce personajul desprins parcă din filmele horror a băgat drujba în ele.

"A tăiat roțile. Cu drujba sunt tăiate. El e cu fazele astea. A umblat cu cuțit, cu drujbă, cu par la el", a explicat patronul localului. Poliţiştii l-au calmat în cele din urmă pe bărbatul agresiv şi l-au dus la Parchetul Judecatoriei Sannicolau Mare pentru audieri. Suspectul susţine că între el şi patronul barului era o răfuială mai veche. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru deţinerea de arme albe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE