Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un TIR și o autobasculantă s-au CIOCNIT, pe DN 7. Traficul rutier este BLOCAT

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a murit într-un accident rutier produs pe DN 7, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită frontal de un TIR. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație ale DN7, infomează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ieșisea din orașul Pecica spre Vama Nădlac, pe DN7, într-o curbă periculoasă, unde șoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum alunecos în urma unei ploi și a pierdut controlul volanului. Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene Arad, TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a izbit frontal o autobasculantă. În urma impactului, șoferul autobasculantei, un localnic de 53 de ani din Nădlac, a murit pe loc, în timp ce bărbatul din TIR a suferit răni ușoare.

TIR-ul transporta aparate de aer condiționat și obiecte de mobilier, iar o parte din mărfuri au căzut pe șosea. Drumul a fost afectat și de scurgeri de ulei de la motorul unuia dintre vehicule. La ora transmiterii acestei știri, traficul este blocat de două ore și jumătate, urmând ca vehiculele să fie tractate, iar drumul să fie curățat. Polițiștii estimează că DN7 va fi deschis complet în jurul orei 10,30.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE