Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un turist a căzut de la 200 de metri, în Munţii Făgăraş

Postat la: 19.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un turist a căzut, duminică, de la circa două sute de metri de pe Vârful Arpaşu Mic din Munţii Făgăraş, iar nouă salvamontişti intervin pentru salvarea sa, un elicopter SMURD urmând să îl transporte la spital. Bărbatul a fost găsit în viaţă, dar starea sa este foarte gravă.

„Turistul a căzut de sub Vârful Arpaşu mic din Făgăraş, aproximativ 200 de metri, până pe marginea lacului Buda. Au plecat după el nouă salvamontişti de la Argeş şi Sibiu. Colegii mei l-au găsit în viaţă. Îl vor transporta la elicopterul SMURD solicitat să intervină, fiind ulterior dus la un spital din Capitală", a declarat şeful Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, potrivit Mediafax.

În urmă cu o lună o turistă din Germania, de origine română, a căzut într-o prăpastie de 200 de metri, tot în Munţii Făgăraş, dar a fost găsită moartă. Turista, care avea aproximativ 45 - 50 de ani şi era originară dintr-o familie de saşi din zona Făgăraşului, a fost preluată de către Serviciul de Medicină Legală. Reprezentanţii Salvamont Sibiu au declarat că turista de origine română, stabilită în Germania, se afla, împreună cu alţi trei prieteni, pe Creasta Făgăraşului, deasupra Lacului Podul Giurgiu. De acolo a şi căzut în gol, într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE