Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un turist englez a fost înjunghiat în Baia Mare, după ce a furat o bicicletă

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un turist englez, care a furat o bicicletă în Baia Mare, a fost înjunghiat de păgubitul român. După o întreagă aventură la spital şi pe străzile din Baia Mare, suspectul a fost prins de poliţişti, informează B1 TV.

Bărbatul băgubit a sunat la numărul unic de urgență și le-a spus polițiștilor că a avut o altercație cu un englez care i-a furat bicicleta şi apoi a dispărut. Cetăţeanul străin susţine că a fost înjunghiat de localnic şi tocmai de aceea s-a dus să primească îngrijiri medicale. Englezul a fugit din spital pentru că a vrut să scape de ancheta poliţiei, însă oamenii legii l-au găsit la scurt timp pe o stradă din oraş. El a fost condus la sediul poliției în vederea continuării investigațiilor.

În urma controlului autoturismului, în potbagaj a fost găsită bicicleta reclamată sustrasă. Cetăţeanul străin este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire, furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE