Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un ucigas periculos din Germania a fost transferat in România

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. În urma cooperări prin Biroului Național Interpol din cadrul Poliției Române, un bărbat român condamnat la închisoare pe viață în Germania este transferat în România pentru executarea pedepsei. În sarcina celui în cauză a fost reținut faptul că, în timpul unei tâlhării la un magazin de bijuterii, a ucis o persoană și a rănit grav o alta.

În urma colaborării judiciare internaționale cu autoritățile germane, prin intermediul Biroului Național Interpol din cadrul Poliției Române, la data de 10 iunie a.c., un bărbat, de 37 de ani, condamnat la închisoare pe viață, este transferat în România. În sarcina celui în cauză Curtea de Juraţi din Dortmund a reținut că, la data de 3 decembrie 2008, împreună cu alte trei persoane, s-a deplasat la un magazin de bijuterii, din Dortmund, cu intenţia de a sustrage mai multe bunuri.

La fața locului, cel în cauză a avut o altercație cu proprietarii magazinului, eveniment în urma căruia unul dintre proprietari a decedat, iar celălalt a necesitat tratamente medicale chirurgicale întrucât loviturile primite erau extrem de grave. După ce a fost înlăturată rezistența victimelor, bărbatul a luat bijuterii care se aflau în două seifuri. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tâlhărie şi loviri sau alte violenţe, iar instanța de judecată a dispus ca acesta să execute pe teritoriul României pedeapsa detenţiunii pe viaţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE