Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un vultur a fost arestat pentru spionaj

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O pasare care a zburat dintr-o rezervatie naturala israeliana in Liban a fost prins de localnici, dupa ce au observat un transmitator. Vulturul a fost retinut pentru spionaj, a precizat autoritatea israeliana pentru rezervatii naturale.

Pasarea a fost prinsa de localnicii orasului libanez Bint Jbeil. "Mai multe fotografii arata vulturul legat cu franghie de persoane care sustin ca pasarea este suspectata de spionaj pentru Israel, din cauza transmitatorului pe care il avea atasat", au precizat israelienii.

"In secolul 21, ne asteptam de la oameni sa inteleaga ca animalele salbatice nu vor sa faca rau. Speram ca libanezii il vor elibera", se mentioneaza in comunicatul autoritatii israeliene. Pasarea a fost eliberata la scurt timp dupa ce transmitatorul a fost cercetat. Teoriile conspiratiei sunt foarte raspandite in Orientul Mijlociu.

Anul trecut, Hamas a anuntat ca a capturat un delfin pe coasta Marii Mediterane, care avea asupra sa o camera video, fiind intr-o misiune de spionaj pentru Israel. In 2011, presa saudita a anuntat capturarea unui vultur cu transmitator GPS si un inel de identificare apartinand Universitatii din Tel Aviv. Si acel vultur a fost retinut pentru spionaj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE