Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vacanțe în Grecia scoase la licitație pe internet pornind de la 1 RON

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Site-ul Okazii.ro a realizat un parteneriat cu Paravion.ro și vara aceasta vor scoate la licitație pe internet pachete turistice pentru două persoane în Grecia. Prețul de licitație pornește de la 1 RON și câștigătorul este cel care oferă cel mai mult în cele trei zile ale licitației.

În urma unui parteneriat încheiat recent, Paravion.ro va aduce pe Okazii.ro pachete turistice speciale care pot fi achiziționate prin licitații bilunare, la prețuri începând de la 1 RON.

"Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitație prin intermediul site-ului Okazii.ro, prețul acestora urmând să fie stabilit de utilizatori. Prima licitație de acest fel se desfășoară în perioada 27-29 aprilie 2015, Okazii.ro promovând o excursie pentru două persoane în insula Zakynthos din Grecia. Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopți de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), inapartament, cu mic-dejun inclus. Cine dorește să participe la această licitație o poate face plasând o ofertă de preț prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro", se arată într-un comunicat de presă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE