Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Vali vs. Gabi: Steriu a intrat în dizgraţia lui Oprea

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De cateva zile au început tensiunile interne in UNPR, încă dinaintea întâlnirii de luni a generalului cu parlamentarii partidului său. Primul luat la ochi de general a fost Valeriu Steriu! Pe motivul de o gravitate excepţională c-a refuzat să se implice în scandalul "Oprea, dependent de coloana oficială".

Steriu n-a dorit să participe şi la emisiunile televizate în care se spală imaginea iubitului conducător al UNPR și deși era purtătorul de cuvânt al partidului a refuzat orice declarații în presă deși a fost contactat în mai multe rânduri.

Mai mult, nu a răspuns nici acţiunilor partidului cu share-uirea de materiale în apărarea a lui Oprea. Zilele celui care era numit, în partid, "locotenentul" sunt numărate, dacă UNPR va rezista tsunamiului care îi loveşte şeful din toate părţile.Nu e singurul luat la ochi în partid și surse susțin că a început o adevărată vânătoare de vrăjitoare, iar lideri cu ștaif sunt acuzați că au stat deoparte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE