Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vas de croazieră scufundat în China. Peste 450 de persoane date dispărute

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un vas de croazieră cu 458 de persoane la bord s-a scufundat, luni seara în fluviul Yangtze, în provincia chineză Hubei. Potrivit primelor informații, vasul s-a scufundat din cauza unei furtuni și un număr foarte mic de persoane, printre care căpitanul și mecanicul vasului, au fost salvate.

Căpitanul şi mecanicul-şef, care au fost salvaţi, au declarat că nava s-a scufundat rapid după ce a fost prinsă într-o furtună. Opt persoane au fost salvate. Operaţiunile de salvare au fost îngreunate de rafale puternice de vânt şi ploaie.

Nava, care se îndrepta de la Nanjing (est), capitala provinciei Jiangsu, către oraşul Chongqing (sud-vest), avea la bord 405 pasageri, cinci reprezentanţi ai unei agenţii de voiaj şi 47 de membri ai echipajului, potrivit Administraţiei navigaţiei fluviului, transmite agenția China Nouă citată de presa internațională.

Cele mai multe persoane de la bord erau turişti cu vârste cuprinse între 50 şi 80 de ani, care participau la un tur organizat de către o companie din Shanghai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE