Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vasile Blaga a fost audiat de procurori! Elena Udrea l-ar fi denuntat la DNA

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreședintele Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, a fost citat ca martor la Direcția Națională Anticorupție. La această oră(11:50) Vasile Blagă dă explicații în fața procurorilor anticorupție în dosarul Elenei Udrea, privind mita de 5 milioane de euro primită de aceasta din urmă de la dl. Buzăianu.

Elena Udrea a afirmat că banii au ajuns la fostul Partid Democrat Liberal, neavând niciun beneficiu în acea tranzacție. „Am fost citat în calitate de martor.", a spus Vasile Blaga. „Ferească Dumnezeu nu știu așa ceva.", a răspuns copreședintele PNL Vasile Blaga la întrebarea despre banii aduși de Elena Udrea la partid (PDL).

Întrebat de jurnaliști dacă Ana Maria Topoliceanu a adus bani la PDL, Vasile Blaga a replicat răspicat: "Nu știu de așa ceva." Elena Udrea a declarat în fața procurorilor că banii de la dl. Buzăianu au fost folosiți în campania electorală a Partidului Democrat Liberal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE