Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vasile Blaga, prima declarație după validarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de șef al SIE

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, după validarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de șef al SIE, că liberalii au demonstrat capacitatea lor "de a coagula numărul de voturi necesare când este vorba de probleme importante".

"Astăzi numărul de voturi era suficient pentru susținerea unui Guvern și cred că ați observat că, exceptând PSD, partidul domnului Tăriceanu, că nici nu știu cum să îi spun, și PMP, voturi au venit dinspre toate celelalte grupuri parlamentare. Am demonstrat, astăzi, capacitatea PNL de a coagula numărul de voturi necesare când este vorba de probleme importante", a spus Vasile Blaga.

La rândul său, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că premierul Victor Ponta a ales varianta boicotului pentru că "este un șef de partid laș". "Nu pot să accept că nu îi lasă pe parlamentari să își exercite dreptul de vot. Le mulțumesc celor de la UDMR, de la minorități, de la PSRO, UNPR, grupul Democrat-Popular. Era evident că Ponta și colegii săi nu vor fi în sală pentru că e greu să accepte încă o înfrângere și este un moment în care se demonstrează că avem o majoritate parlamentară pe proiecte importante. Nu este ultima dată când vom avea această majoritate", a declarat Alina Gorghiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE