Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vaslui, judetul demenței: Trei fraţi, cu vârste între un an şi patru ani, au fost ABANDONAŢI la marginea pădurii

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judeţul Vaslui şochează din nou opinia publică, cu un alt caz deosebit de grav. După violul celor sapte si dupa santajul pornografic al directoarei unui liceum, trei fraţi cu vârste cuprinse între un an şi patru ani, din localitatea vasluiană Băbuşa, au fost găsiţi flămânzi şi abandonaţi lângă o pădure de la limita dintre judeţele Neamţ şi Vaslui. Copiii au fost găsiţi după ce mama lor a plecat de acasă, miercuri, informează Mediafax.

Poliţiştii au declanşat o acţiune de căutare a femeii. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, cei trei copii au fost găsiţi în cursul serii de miercuri, chiar înainte de lăsarea întunericului, de către o femeie din localitatea nemţeană Bozieni, care i-a luat pe micuţi acasă le ea, unde i-a hrănit şi îngrijit. Femeia din Neamţ, care-i cunoştea pe cei trei fraţi, a mers la locuinţa părinţilor acestora, din localitatea vasluiană Băbuşa, însă fără a găsi pe cineva, astfel că a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul Poliţiei.

Ajunşi la locul solicitării, poliţiştii au chemat un echipaj medical, care i-a transportat pe cei trei copii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru investigaţiile medicale de rigoare. "În urma primelor cercetări, s-a stabilit că tatăl copiilor se află la muncă la o stână, în timp ce mama acestora a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri (n.r.-miercuri), fără a se cunoaşte, deocamdată, destinaţia. În aceste condiţii, pe numele femeii, căutată în prezent de către poliţişti, s-a întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub. Reprezentanţii Poliţiei au anunţat în acest caz Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Vaslui.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE