Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vaslui: O irlandeză a fost violată şi aruncată pe geam

Postat la: 09.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără de 24 de ani, de origine irlandeză, a ajuns marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu o mână ruptă şi mai multe contuzii după ce ar fi fost violată şi apoi aruncată pe geam de la etajul unu, chiar de către iubitul ei.

"Pacienta a fost adusă de ambulanţă, policontuzionată prin cădere de la înălţime. A declarat că a fost aruncată de la primul etaj al unui imobil de către prieten, după ce a fost violată şi agresată fizic. Starea pacientei este bună acum. Prezintă fractură de antebraţ, un traumatism de coloană cervicală care necesită investigaţii computer tomograf", a declarat medicul Carmina Piseru, şefa secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Vaslui. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor care au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut totul. Tânăra irlandeză urmează să fie supusă unor investigaţii medicale amănunţite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE