Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vaslui: Trei tineri batuti cu biciul de oamenii legii

Postat la: 17.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei tineri din Vaslui au lansat acuzatii grave la adresa Politiei municipiului. Acestia sustin ca au fost batuti doua ore cu pumnii si cu picioarele, dar si cu un bici, dupa ce au furat un telefon pe care l-au vandut ulterior.

Doi politisti din Vaslui sunt acuzati de trei tineri ca ar fi recurs la acte de violenta extrema, lovindu-i puternic timp de doua ore cu pumnii si picioarele, iar la un moment dat i-au batut si cu un bici, pentru ca au furat si vandut un telefon. Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui a precizat ca, pana acum, nu s-a inregistrat nicio plangere pentru agresiune. Potrivit tinerilor, cei doi oameni ai legii care i-au agresat sunt de la postul de Politie Zorleni, iar incidentul s-ar fi intamplat in cursul noptii de miercuri spre joi, atat in masina de Politie, cat si sediul postului comunal.

Una dintre victime, in varsta de 19 ani, a povestit ca ar fi fost luat cu forta de pe strada de catre tatal copilului caruia i-ar fi furat un telefon si dus la sediul Politiei Zorleni, acolo unde ar fi fost batut. Ulterior, dupa ce a spus ca a impartit banii obtinuti din vanzarea telefonului cu alti doi adolescenti de 17 ani, politistii ar fi mers la locuintele acestora, de unde ar fi fost ridicati si dusi tot la Politie, fiind, la randul lor, supusi unor acte de violenta, potrivit declaratiilor lor.

De altfel, tinerii au urme vizibile de lovituri pe spate, iar unul dintre ei are si o rana la cap. "M-a luat cu forta de pe strada un om al carui fiu a pierdut un telefon. Eu l-am gasit pe drum si l-am vandut. Mai intai, m-a batut politistul, iar apoi acesta m-a tinut, iar acel om mi-a taiat parul cu tot cu scalp, de mi-a curs si sange. M-a pus de m-am spalat si, pentru ca facusem sange pe acolo, m-a pus sa sterg cu hanoracul. Un alt politai m-a tinut de umeri si mi-a tras cu genunchiul in piept", a declarat, joi, Gabriel Cretu, unul dintre tinerii care sustine ca a fost agresat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE