Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Veriga lipsa! Virgil Ardelean, zis Vulpea de la Doi s-un sfert: Am stramosi comuni cu Dacian Ciolos

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In spatiul public a fost intens vehiculata o posibila legatura de rudenie a lui Dacian Ciolos cu Virgil Ardelean, fostul sef al DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne. Ciolos a copilarit in satul Pericei, judetul Salaj, acolo unde s-a nascut Ardelean.

EvZ a obtinut confirmarea legaturilor de rudenie dintre cei doi chiar de la fostul sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (MAI), după ce Ziuanews aratase deja legatura unchi-nepot dintre cei doi, printr-o ruda mai indepartata. In urma cu mai multi ani, Ziua publicase un articol de presa: "Ciolos, nepotul Vulpii".

"In arborele genealogic ne intalnim pe o ramurica pe care s-au cocotat bunicii nostri. De mic copil a mers singur pe drumul lui, nu a avut nevoie de proptelele nimanui", ne-a transmis Virgil Ardelean. Acesta a tinut sa ne precizeze ca nu a avut nicio implicare in ascensiunea viitorului premier al Romaniei.

"Dacian Ciolos este produsul fericit si exclusiv al propriului efort si renuntari, al modului in care a reusit sa-si combine armonios valentele ereditare cu instructia si munca zilnica, cu crezul in valorile democratiei si curajul de a finaliza ce incepe", ne-a spus Ardelean. De altfel, si Ciolos a precizat mereu ca nu s-a sprijinit pe "pile". "Cred ca e o boala de care vad ca scapam cu greu, in Romania, aceea de a miza in primul rand pe nepotisme sau pe sustinerea rudelor", a spus acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE